Elena Polyakova

Elena Polyakova és una artista visual nascut a Sant Petersburg l’any 1970. En aquesta mateixa ciutat es va formar acadèmicament i va començar a desenvolupar el seu treball com a pintora i com a dissenyadora gràfica. 

Del seu estil convé destacar que combina l’impressionisme i el des del seu punt de vista i estil personal. D’aquesta manera, les pintures d’Elena Polyakova adquireixen una profunditat cada vegada més optimista, gairebé espiritual.

La crítica ha destacat de les seves propostes la manera en què es noten les seves pinzellades flotants, un element que transmet la vida que li envolta. També crida molt l’atenció el fet que l’horitzó desaparegui en les seves pintures i paisatges urbans, obligant l’espectador a creure en el brillant futur. Unes afirmacions que han portat a la pròpia artista a sentenciar el següent: «A vegades, en una persona que passa, veig el meu pròxim personatge per a la meva idea d’art. A vegades veig les meves pintures futures en el meu somni». De fet, en nombroses entrevistes, Elena Polyakova afirma que el seu major desig és contagiar a la gent que veu les seves pintures, el seu amor per la vida.

Trajectòria expositiva brillant

Durant la seva vida creativa ha tingut l’oportunitat d’exhibir les seves obres d’art en molts i diferents llocs. Així, per exemple, ha exposat en: Nevskiy 20 Alexander Blok Library de Sant Petersburg l’any 1991; en el Museu Coopery, la Galeria Nieuwe Vredenburg; i l’Hospital Slotervaart d’Amsterdam durant els anys 2008 i 2009; en la Expo Sabor d’Holanda en Keukenhof, l’any 2010; o en el Henk VeenKunstplein Zaanse Schans de Sant Petersburg l’any 2016. I això és només una petita mostra d’ells.

Com a curiositat convé destacar que en la col·lecció privada de l’Oficina de la Reina dels Països Baixos es conserva un retrat de l’aquarel·la de la reina Màxima. Una pintura –titulada “Ciutat blava”– d’Elena Polyakova que va comprar el districte de Osdorp l’any 2009. Això no és una excepció, perquè hi ha moltes obres d’aquesta artista en col·lecció personal de moltes entitats, empreses i personalitats de tot el món.

Elena Polyanova en Soca Art

En Soca Art comptem amb una àmplia mostra de treballs d’aquesta artista. Propostes molt atractives, realitzades amb diferents tècniques i amb estils completament dispars.

Actualment en la galeria d’art pots adquirir una o diverses de les 23 obres realitzades per aquesta singular creadora. En aquest sentit, pots trobar treballs com “Winterdag inAmsterdam”, un llenç de 40 x 50 centímetres, realitzat en tècnica mixta, signat per l’artista i amb un marc perquè puguis penjar-lo on més et vingui de gust.

Elena PolyakovaSi, per contra, et ve de gust més un treball més pròxim al disseny gràfic et recomanem que vegis els treballs titulats “Together inAmsterdam”; “Windy day in Amsterdam”, “Lovers in Amsterdam” o “In Amsterdam”, on la protagonista és una dona jove amb botes, paraigües i abric de color vermell sobre fons en blanc i negre on preval el dibuix realitzat amb línia gruixuda.

Tots ells conformen una sèrie d’acrílics sobre llenç, de gran grandària (encara que hi ha variacions solen rondar els 80 x 60 centímetres) i amb la signatura de l’autora.

Però aquestes són només algunes de les creacions i alguns dels detalls que hem destacat de l’obra; però són moltes més les coses que es poden ressenyar de cadascuna d’elles. Per a això, t’animem que ens visitis i et relacionis amb les realitzacions d’aquesta artista tan singular.

Recorda que comprar obres d’art en Soca Artté totes les garanties existents. I que tant les gestions com l’enviament es realitzen amb summa cura perquè la peça arribi amb totes les garanties al teu habitatge.

No products found which match your selection.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.