Shaghayegh Keshavarz: una artista iraní amb personalitat pròpia

En Soca Bio Art comptem amb artistes de gran qualitat. Persones que cada vegada són més populars entre els afeccionats a les creacions pictòriques i al disseny, i de les quals pots adquirir alguns dels seus treballs més destacats en la nostra galeria. Una d’aquestes artistes és la pintora Shaghayegh Keshavarz. 

Perquè puguis familiaritzar-te amb ella, amb la seva obra, i contemplis la possibilitat d’adquirir alguna de les seves creacions més recents, hem redactat aquest article sobre la seva persona i trajectòria.

Shaghayegh Keshavarz

Shaghayegh Keshavarz i la seva obra: “Blue Flower”

Shaghayegh Keshavarz

Aquesta artista d’origen iranià destaca per fer uns treballs de gran colorit i precisió en el traç. Formada en l’a l’Escola d’Art de Hegmataneh  del seu país, va acabar els seus estudis especialitzant-se en Disseny Gràfic ja que l’atreia molt la manera en què es podia expressar a través de les seves diferents tècniques creatives. 

L’artista defineix la seva obra com una manera de relacionar-se amb el que l’envolta. Un comportament que es materialitza en l’ús dels colors i de la llum. Tal com ella mateixa indica: “Per a mi els colors, al costat de la llum i el com plasmar-los en la tela, el paper i fins i tot la pell del cos és la meva manera de projectar sentiments i emocions: empipament, amor, odi, esperança, por… Els colors de les meves pintures parlen en el meu lloc.” El que ja avança molt de com serà la proposta creativa d’aquesta pintora i dissenyadora tan popular.

En Soca Bio Art considerem que les creacions d’aquesta dona són de gran qualitat i bellesa, per aquest motiu hàgim adquirit diverses de les seves creacions i les hàgim posat a la disposició dels nostres clients. Mostra d’això són: “Kooze”; “Abstract”; “Mahi”; “Black Hole”; “Boats and Rainbow”; “Musician”; “Oghab”; “Blue Flower”; “Volcano eruption”, o “White wing”, entre altres. 

En totes elles pots gaudir d’un traç molt personal, nerviós però fruit de la maduresa i de la planificació creativa més elaborada. Treballs en els quals predomina el color i la llum són les grans protagonistes. En elles el dibuix s’obté quan l’ull combina cadascuna de les parts que integren l’obra, la qual cosa ocorre després d’observar adequadament la creació. Un exemple d’això és el quadre “Mahi”, on l’artista Shaghayegh Keshavarz dibuixa dos peixos que juguen en el que podria ser el fons d’un estany o d’una peixera. Un treball suggeridor, ple de màgia i que il·lumina el lloc en el qual es trobi situat amb llum pròpia.

MAHI- Shaghayegh Keshavarz

MAHI- Shaghayegh Keshavarz. Oli sobre paper. 50 x 70 cm

Shaghayegh Keshavarz a Soca Bio Art

Pots conèixer a aquesta pintora i obtenir més detalls de cadascuna de les peces que hem adquirit en Soca Bio Art visitant la nostra página web. Concretament en l’espai que hem dedicat a aquesta artista. Un lloc cuidat en el qual fins i tot pots observar una imatge de l’artista realitzant un dels seus treballs.

També et donem la possibilitat de conèixer tots els detalls de les seves obres en aquest mateix lloc, perquè recorda que Soca Bio Art documentem gràficament i amb gran nombre de detalls cadascun dels treballs o peces que tenim a la venda en la nostra galeria. Un lloc dedicat a l’art que ofereix els mateixos serveis que una galeria d’art tradicional, però donant-te la possibilitat d’accedir a les seves col·leccions sempre que vulguis, des de la teva pròpia llar. I sempre amb les mateixes garanties i amb la seguretat d’estar adquirint peces originals convenientment certificades.

I, si durant el procés de selecció de l’obra tens algun dubte, recorda que estem a la teva completa disposició per a resoldre-les.

Abstract - Shaghayegh Keshavarz

Abstract- Shaghayegh Keshavarz. Acril·lic sobre llenç. 100 x 70 cm

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.