Mary Meijs

Mary Meijs, amb nom de soltera Marie-Louise Henriette Gerardine Michon, va néixer i va morir a Maastricht (Països Baixos, 1929-2011). La seva formació es va iniciar a l’escola secundària d’arts aplicades de la seva ciutat, que va completar a l’Acadèmia Jan van Eyck.Un cop acabada la fase d’instrucció acadèmica, es va dedicar a viatjar i treballar per tot el món vivint durant períodes llargs a Sud-àfrica i Curaçao, cosa que, evidentment, va influir en el seu treball.

Per temporades es va centrar en la confecció de tapissos, mentre que en altres ho va fer a la pintura. En tot cas, durant la seva vida va fer nombroses exposicions i va treballar per a grans empreses com els hotels Hilton.

Tot i que la seva obra es pot qualificar d’abstracta sempre apareixen a les seves pintures elements reconeixibles que permeten jugar a descobrir-los. Una persona, un edifici, un animal, etc. No és un joc d’endevinalles, és una aparició, de vegades fortuïta de figures reconeixibles. En tot cas, el sentit del color i l’afinitat per la natura són senyes d’identitat d’aquesta artista, l’obra de la qual es va tancar amb la mort.

Obres de l’artista

No products found which match your selection.