Philippe Laurent

Philippe Laurent va néixer a Versalles (França) l’any 1962. La seva formació clàssica es va desenvolupar a l’escola de Belles Arts de Boulogne sur mer fins a entrats els anys 90.

Va ser captivat per l’aquarel·la i la versatilitat tècnica, fluida, ràpida, indomable. Per això va fer passanties amb grans aquarel·listes com Zbukvic, Castagnet, Pekel, Jaziewicz, Chien Chung Wei. Però per no encasellar-se no ha deixat de practicar amb acrílic o oli, mitjans que li van proporcionar el plaer de poder expressar-se de maneres noves i innovadors.

El que sempre ha estat una característica del seu treball ha estat la seva realització directa in situ, tractant de captar aquell moment en què les coses passen, amb la seva llum, la seva gent, la seva moviment. Aquest treball directe, al carrer, al camp, a la vora del mar requereix d’una capacitat de treball ràpid, on l’essència, l’espontaneïtat i l’essencialitat són més importants que el detall. Oferint amb això emoció, al cap ia la fi.

Membre de la “Palette Régionale” (associació de pintors de Hauts de France) ha rebut nombrosos reconeixements i premis (Solidor en pintura a Saint Malo, Festival Magné, Tout art fer a Segré, Festival d’art al carrer de Dijon…). Ha exposat a Schefer a París montparnasse ia la galeria Justin a Le Touquet París- Plage.

Obres de l´artista