Miguel Lohidoy

Vaig néixer en Mar del Plata, Argentina, el 22 d’abril de 1955. Des de la infantesa vaig sentir la necessitat d’expressar-me a través del dibuix i la il·lustració. Per això vaig ingressar en el Batxiller d’Art. Discrepàncies amb el professorat i la seua aplicació de les tècniques em portaren a deixar de costat els estudis formals i cercar en professors particulars allò que no encontrava en l’acadèmia. Molts dels mestres dels que vaig aprendre ja eren aleshores reconegut artistes que m’empaitaren a desenvolupar la meua pròpia tècnica, centrada en la realització de retrats i composicions basades en la figura humana.

Ja enfocat en la meua activitat professional, vaig alternar la meua inquietud artística amb treballs d’il·lustració per agències de publicitat, arribant a la realització d’animació publicitària.

En traslladar la meua residència a les illes Canàries, vaig bolcar els meus coneixements tècnics i la meua creativitat en la realització de tanques publicitàries amb tècniques d’aerografia, incloent-hi el disseny d’envasos o el disseny i realització de bijuteria.

La meua etapa següent e va desenvolupar entre Barcelona i València. Aquest va ser el temps de la consolidació i maduresa, centrant-me en treball d’il·lustració i proveïdor independent de material gràfic en diferent temàtiques al llarg de 20 anys. Al mateix temps, em vaig anar adaptant a les noves tecnologies de l’art, arribant a desenvolupar les meu obres gràfiques amb programes digitals, adoptant com a eina principal del meu treball el Photoshop, no com a retocador d’imatges, sinó com a eina de creació.

En la actualitat visc en Roquetas de Mar, Almeria, junt a la meua família, part de mi i del que soc. Ara estic centrat en la creació d’obres basades en l’art digital, tant murals com de petit format, amb la qualitat de FineArt,

En la actualidad resido en Roquetas de Mar, Almería, junto a mi familia, parte de mí y de lo que soy. Ahora estoy centrado en la creación y realización de obras basadas en el arte digital, tanto murales como de pequeño formato, con calidad FineArt, de impresión única o en series limitadas. Dispongo de todo el equipamiento necesario, por lo que, además, puedo servir de apoyo a otros artistas, decoradores, particulares o empresas en la plasmación de sus obras. Eso sí, nunca he abandonado mi faceta de artista “tradicional” utilizando siempre aquellas técnicas que hemos heredado de tiempo pasados.

Obres de l’artista

No products found which match your selection.