Art Asiàtic

Art asiàtic en Soca Bio Art

El terme art asiàtic és un genèric en el qual habitualment s’inclouen les expressions artístiques de països i cultures tan diverses com la Xina, l’Índia o Corea. No obstant això aquest art és molt més complex del que sembla, i no sols per la gran quantitat de cultures existents en la zona; sinó perquè es tracta d’una expressió artística d’una alta complexitat i una excel·lent manufactura que resulta especialment atractiva per als ulls occidentals.

A Soca Bio Art som amants d’aquesta mena d’expressions, especialment de les realitzades a la Xina. Per aquest motiu comptem amb moltes peces artístiques que posem al teu abast.

 

Art asiàtic en Bio Art

En Soca Bio Art hem realitzat una selecció de peces artístiques asiàtiques en les quals es mostren tot tipus de creacions: des dels tèxtils fins a la porcellana, passant pels múltiples pergamins pintats.

 Un exemple d’això són els pitxers de l’artista xinés  Zou Het Niet Weten. Realitzats en porcellana i pintats en colors blanc i blau, tots dos pitxers compten, en la seua part posterior, una història en cal·ligrafia. Un d’ells té un coll tallat, però es troba en bones condicions. Els dibuixos que s’han desenvolupat sobre la seua superfície són una pagoda, un pescador xinés i dos dracs d’aigua en el coll.

L’altre pitxer té una decoració costumista en la qual es pot veure a dos xinesos en una casa i un pot. Com en el cas anterior, en la part posterior també hi ha una història en cal·ligrafia. En aquest cas, a més, el pitxer té una fritada en l’esmalt davall de la vora i un error de cocció en la vora del peu. En la seua decoració també es pot distingir diverses salamandres d’aigua. L’aspecte més cridaner d’aquests pitxers és que tenen forma d’hexàgon, la qual cosa no és habitual. Es tracta d’uns pitxers de grandària mitjana que aconsegueixen els de 24.5 centímetres d’alt en un i els 25,5 centímetres en un altre; i compten amb un diàmetre de 10 centímetres. Es van realitzar a mitjan segle XIX.

arte asiático

Jarrones Chinos del siglo XIX- zou het niet weten

Un altre producte artístic asiàtic que pots adquirir en Soca Bio Art són els quimonos. Es tracta de peces brodades, confeccionades en diferents colors (pel fet que s’han emprat diferents teixits i estampats en cadascuna de les realitzacions).

Tots els quimonos que embenem en Soca Bio Art són d’origen japonés, es van realitzar en seda, són de mitjan segle XX i es troben en bon estat, encara que presenten signes de desgast per l’edat i l’ús. Hi ha tres models de dona i un de xiquet.

No products found which match your selection.

 

Punt a part mereix la peça titulada “Kacho-ga Quail”, un treball realitzat en fusta, seda i paper de gran bellesa. Es tracta d’una creació pictòrica pertanyent al Període Taishō (1912-1926) de l’art japonés on es reprodueix una guatla pintada a mà. Es tracta d’una peça concebuda per a decorar la paret, ja que està preparada per a ser penjada. Té les següents dimensions: 103×40×40 centímetres.

Arte asiático

Kacho-ga Quail-. Pintado a mano sobre seda, Japón, (1912-1926) Periodo Taishō

Similars a aquesta peça hi ha altres pergamins que també pots comprar: un que reprodueix coloms i flors del Període temprà de Shōwa (1926-40);un altre que recrea figures humanes i una carpa de gran grandària datada de mitjan segle XX; i un tercer on apareix un tigre, per només esmentar alguns dels quals posseïm.

Així doncs, si vols adquirir art asiàtic no tens més que entrar en la nostra pàgina web i veure tot el que tenim sota el paraigua d’art asiàtic. I tot això fer-ho quan estimes oportú i podent conéixer els detalls de les mateixes ja que comptem amb molt de material gràfic a la teua disposició.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.