Beata Dautrey

Beata Dautrey és una artista autodidacta, fascinada per la pintura acrílica abstracta, nascuda el 27 de març de 1980. Ara viu a Saint Denis a la Montagne Noire de l’Aude, on té 5 dies a la setmana el seu taller creatiu i la seva sala d’exposicions permanent. (Pop-up shop a Carcassonne d’abril a setembre de 2019) La pintura és la seva més gran passió i les seves inspiracions provenen de la naturalesa que l’envolta, de la física quàntica, de l’Univers i de l’energia. Les seves obres són molt variades: abstractes, reals i una barreja de les dues.

Podrem veure animals en un lloc abstracte, flors en un univers paral·lel, etc. Una visió molt específica per a ella que us portarà al seu món. Beata Dautrey utilitza diverses tècniques: una simbiosi de pintura acrílica i aerografia. Li agrada experimentar amb diferents eines: pinzells, pinzells, ganivets, dits, etc. Li agrada jugar amb colors i formes. Passa hores al seu estudi i es diverteix una mica com un nen. Les seves obres són molt vistoses. El seu missatge és transmetre bona energia, motivació i benestar.

Des del 2016 treballa com a pintora professional independent. Les seves obres es venen a tot el món (Estats Units, Europa, etc.). Beata Dautrey és una popular artista contemporània, I cadascuna de les seves obres està signada i acompanyada d’un certificat d’autenticitat. Vine a descobrir el seu món d’art abstracte, tot bell, completament nou …

Obres de l’artista

No products found which match your selection.