Katarzyna Gątkiewicz

Katarzyna Gatkiewicz va néixer a Varsòvia el 1960. Com que l’art formava part integral de la vida de la seva família, es pot afirmar que per a ella constitueix un element consubstancial de la seva persona. De fet, els seus primers passos a la pintura es van produir de la mà del seu pare, un famós pintor i professor a una Universitat d’Art.

Tot i això, els seus estudis acadèmics van derivar a l’Enginyeria de Protecció Ambiental, tenint la pintura com un passatemps dedicat a la seva família i als seus amics, que van projectar la seva obra cap a cercles cada vegada més amplis, fins que la seva producció va derivar en una activitat professional. Així, només en els darrers anys, ha venut més de 800 pintures a tot el món

Li encanten els colors forts, saturats, mai s’asseu al cavallet, sense saber què vol pintar, per la qual cosa de vegades passa molts dies esperant la inspiració necessària. Tot plegat, una melodia, una foto, una posta de sol, un record i fins i tot un somni, pot ser una inspiració per a ella, l’origen d’una obra de què puguem gaudir.

Les seves obres mai no tenen títols, Katarzyna vol que siguin els destinataris del seu treball els que trobin el que esperen i necessiten.

Obres de l’artista

No products found which match your selection.