Nush Menna

En aquesta existència, la meva professió és la de l’artista que treballa especialment en el camp de la pintura tradicional a l’oli i digital. Busco constantment treballs expressius basats en moltes tècniques oposades. Experimentar és la meva manera d’estar en aquest món. El meu primer pinzell data dels vuit anys. El meu nom és art Nush vaig viure a Roma uns 20 anys i el juliol del 2018 em vaig mudar a la província de Varese. Vaig néixer a Manduria (TA) i vaig assistir a la I cathedra di Pittura a l’Acadèmia de Belles Arts de Roma amb 100/110 cum laude. La meva polifacètica naturalesa m’ha permès especialitzar-me en diferents àmbits de l’art, com ara gravat, decoració, escultura, disseny de mobles, interiorisme i espais d’exposició. També he treballat professionalment en el camp del disseny de marxandatge visual, fotografia, gràfics i pintura digital.

Des del 2015 tinc el certificat de la Fashion Academy com a “tatuador”. Des de fa uns 15 anys que practico i ensenyo arts marcials “Aikido”, aconseguint el Sho Dan, actualment continuo els meus estudis sobre armes japoneses, en particular la d’espasa. Sóc imparable i creixo, a partir del curs 2017/18 la meva producció compta amb una trentena de peces, obres figuratives fetes a l’oli i més d’un centenar d’obres digitals. Treballo sobretot amb pintura tradicional a l’oli, però també la digital que s’ha convertit en el meu segon pilar creatiu, però la meva profunda passió segueix sent la pintura tradicional. Des del 1995/2005 he realitzat prop d’un centenar d’obres abstractes, després una fase d’aturada fins al març del 2017.

Durant aproximadament un any he desenvolupat noves idees dirigides especialment a la pintura figurativa on es troba en un ferment creatiu continu. Tinc un ull molt atent al contemporani i a la neurosi de l’home, que sovint són temes presents a les meves obres. Sempre he cregut que per ser artista, no només en el nostre segle, tothom té la tasca, potser també perquè no, la responsabilitat de representar el moment històric cultural en què viu. Altrament, no es tracta d’art, sinó de tècnica pura o afició. “Tot home entenia com Déu el creador de si mateix i l’artista del seu esdeveniment experimenta la vida i la mort per arribar a quelcom més gran, l’art és el mitjà, i com afirmava Hermann Hesse” l’art significa: dins de tot mostrar Déu “.

Obres de l´artista

No products found which match your selection.